Articole

Crișu Popescu

Gazeta Vâlceană

Primele apariții în presă scrisă s-au datorat unor scrisori trimise pe redacția publicației Cozia – Info, abordând teme locale.

Apoi, în 2006, am fost cooptat în echipa redacțională. Ca reporter de teren scriam știri de administrație publică și fapt divers.

În 2008, am făcut pasul către presa din Râmnicu Vâlcea, lucrând pentru șase luni la săptămânalul Observator de Vâlcea.

Odată cu Observator, am început să-mi exersez comentariul politic, dar și atractiva specie jurnalistică anchete / investigații. Tot în 2008 m-am angajat la Indiscret în Oltenia, un săptămânal regional unde am lucrat opt ani.

Am rămas ,,fidel” anchetelor și investigațiilor jurnalistice, la care am adăugat reportajul ca activitate predilectă, În paralel, am continuat colaborarea cu Cozia – Info.

2016 a fost anul înființării cotidianului online Gazeta Vâlceană, unde, în afara segmentului editorial, a trebuit să mă obișnuiesc din mers și cu de managementul de presă.

Pe lângă presa scrisă, de-a lungul anilor, am avut două colaborări permanente cu două televiziuni locale: Etalon TV și VTV.

În afară de acestea, mai pot aminti alte sute de ore în direct la emisiunile celor trei televiziuni locale (două mai sus menționate și Vâcea 1).

Scroll to Top