Eduard Dulăcioiu

Arena Vâlceană – sport și politică

Eduard Dulăcioiu s-a născut pe 16 mai 1978, la Râmnicu Vâlcea.

A terminat Facultatea de Matematică şi Informatică, la Craiova, dar şi un program de studii universitare de master în management în administraţie şi servicii publice.

În presă, a intrat în anul 2000, cu gândul de a experimenta acest domeniu doar în acea vacanţă de vară.

Microbul i-a intrat însă adânc în sânge şi-l regăsim şi astăzi pe „baricade”. Se spune că, în 23 de ani de presă, a scris peste 25 de mii de ştiri, peste 50 de milioane de caractere şi încă nu s-a săturat :)).

De-a lungul carierei, şi-a făcut sute de „prieteni” în special printre politicienii vâlceni, pe mulţi dintre ei considerându-i un blestem pentru acest judeţ.

De peste două decenii, de când coordonează ziarul „Arena – sport şi politică”, a căutat ca misiunea sa în mass-media să aibă o utilitate publică ramificată pe mai multe planuri.

Astfel, pe lângă sacţionarea derapajelor politicienilor corupţi sau incompetenţi, informarea publicului cu privire la lucrurile importante, promovarea proiectelor de dezvoltare a judeţului ş.a.m.d., a alocat o bună parte din resursele ziarului său promovării tinerilor cu potenţial din Vâlcea, sportivi şi nu numai.

Dacă în primii săi ani de presă visa să contribuie la reformarea clasei politice din judeţ, mai târziu avea să înţeleagă că luptă cu un sistem ce depăşeşte cu mult puterile sale.

Nu pare să fi reuşit să accepte pe deplin acest eşec, dar poate că se va împăca măcar cu gândul că trecerea timpului şi a generaţiilor va aduce, într-un viitor nu prea îndepărtat, şi schimbarea la care a tot visat.

Date de contact:
tel. +4 0741 312 104
fax. 0250 737 343
e-mail: arena_valceana@yahoo.com

Scroll to Top